YENİDEN BAŞKAN OLDU
Kooperatif Başkanı Recep Portakal, ziyarette yaptığı açıklamada;
"Amacımız ekonomisiyle, ticari hayatıyla bölgesinde örnek olan İnegöl'ümüzün lokomotif bir güç olma yolunda daha da ilerlemesi açısından kooperatif olarak elimizden ne gelecekse yapmaya hazırız.
Ayrıca böylesi büyük ve güçlü bir yapının başına yeniden geçmekten dolayı da çok mutluyum."
"YÜKÜMÜZ BÜYÜK"
"Bizleri bu makama layık gören tüm arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Üzerimizdeki sorumluluğun ve yükün farkındayız. İnşallah hep birlikte daha güzel günlere ulaşacağız. Her şey daha büyüyen ve gelişen İnegöl'ümüz için."
"Ziyaret dolayısıyla Belediye Başkanımızla, taşıyıcılarımızın sorunları üzerinde bilgi alışverişinde de bulunduk. Daha önce hep yanımızda olan belediye başkanımızı bundan sonra da yanımızda görmek istediğimizi kendilerine ifade ettik" dedi.
İNEGÖL'ÜN YÜKÜNÜ SIRTLIYOR
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise:
"Taşıyıcılar kooperatifi mevcut üyeleriyle ciddi yoğunluğa sahip bir kuruluş. İnegöl'ün tabiri caizse yükünü sırtlayan, şehrimizin ekonomisiyle, ticari hayatıyla dışa açılan penceresi konumunda olması hasebiyle de her zaman önem ve değer verdiğimiz taşıyıcılar kooperatifi önemli bir misyonu yerine getiriyor."
BELEDİYE ESNAFIN YANINDA
"Şimdiye kadar her zaman yanlarında olmaya çalıştık. Yeri geldi bazı sıkıntılar oldu bu sıkıntıların giderilmesi noktasında karşılıklı istişareler ederek çözüm yoluna giderek elimizden gelen yardımı göstermeye çalıştık. Dün nasıl yanlarında olduysak bundan sonra da belediye olarak tüm imkanlarımızla yanlarında olmaya devam edeceğiz."
"Böylesi önemli bir görevi üstlenen bu ekibe yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Recep Bey, zaten bu konuda tecrübe sahibi bir büyüğümüz. Kendisi genel kurulda üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi. Taşıyıcılar Kooperatifini ekibiyle daha iyi yerlere getirmek için uğraş verecekler" diye konuştu.
ÇİÇEK TAKDİM ETTİ
Konuşmaların ardından Kooperatif Başkanı Recep Portakal, ziyaretin anısına Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çiçek takdiminde bulundu.

Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da Bursa mobilya sektörü temsilcileri Milano’da