İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler İşte 17 Nisan'da vizyona girecek filmler

Merkezi Malatya'da olan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği Somuncu Baba sebil ekmeği dağıtımı Mevlid Kandilinde sürdü. Pazar günü Sani Konukoğlu Camii önünde ikindi namazı sonrasında vatandaşlara 500 adet somuncu baba sebil ekmeği dağıtıldı.

Vakfın gönüllüsü Recep İhtiyar, Mübarek gecelerde İnegöl'de vatandaşlara ekmek dağıtarak Somuncu Baba'nın insana hizmet anlayışını devam ettirdiklerini söyledi.

Recep İhtiyar: "Maneviyat sultanlarından Somuncu Baba Hazretlerinin gönül ateşiyle pişirerek insanlığa sunduğu manevi tadın ve o kültürün devamı için Somuncu Baba Hazretlerinin isminin asırlarca yaşatılması amacıyla gelenekselleşen Somuncu Baba Sebil Ekmeği dağıtımları 2014 yılında da dini gün ve gecelerde devam etmektedir. İkram edilen Somuncu Baba ekmeği insana hizmet anlayışını benimseyen Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi vakfının bir hediyesidir. Bu sene Mevlid Kandilin ikindi namazı sonrasında Sani Konukoğlu Camii önünde 500 adet Somuncu Baba Sebil Ekmeği dağıtıyoruz" dedi.

.