Her kış sürücülere kabus yaşatan Mezitler bölgesinde Karayolları ekipleri, merkezde İnegöl Belediyesi, kırsal mahallelerde ise Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri teyakkuz halinde.

Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi Murat Kurum 3 ilçede vatandaşlara seslendi

Geçtiğimiz yıllarda yolu kullanan sürücülere zaman zaman geçit vermeyen Bursa-Ankara kara yolunun Ümitalan ve Mezitler bölgesinde bu yıl birçok tedbir alındı.

Karayolları ekipleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte, geçtiğimiz yıl kapanan bölgelerde devamlı ring atıyor. Zaman zaman yolun tek şeride düştüğü Mezitler'de ekipler sürekli çalışma yapıyor.

32 MAHALLE YOLU AÇILDI

İki günden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışından dolayı kapanma noktasına gelen İnegöl'e bağlı 32 mahallenin yolu kısa sürede açıldı. Dün cenaze olduğu için öncelikli olarak Hamidiye yolu açıldı.

Dün geceki kar yağışında kapanma noktasına gelen Karakadı, Kestanealan, İclaliye, Lütfiye, Eskiköy, Saadet, Hilmiye, Mesruriye, Bahçekaya, Tahtaköprü, Çayyaka, İnayet, Çaylıca, Gülbahçe, Sultaniye, Gedikpınar, Hamitabat, Tekke,

Babaoğul, Maden, Soğukdere, Dipsizgöl, Dömez, İskaniye, Sülüklügöl, Karahasanlar, Olukman, Bayramşah, Aşağıballık ve Yukarıballık mahalleleri ile Oylat yolları Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından açıldı.