Ali Koç takıma veda etti! Ali Koç takıma veda etti!
Gençler Gücü Spor Kulübü Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiği ilk yılının ikinci yarısında kadrosuna Foça Belediyespor’dan transfer ederek kattığı tecrübeli kaleci Güney Ayan ile yeniden anlaştı.

FATİH KOYUGÖLGE’Yİ ALMIŞTI
Transfer Komitesi Başkanı ve Başkan Vekili İbrahim Ergün yaptığı açıklamada; “Transfer Komitesi olarak yeni sezonda bizleri temsil edecek kadromuzu oluşturabilmek adına yoğun mesai harcıyoruz. Teknik Sorumlumuz Erol Arslan tarafından verilen liste doğrultusunda bir yandan iç transfer görüşmeleri diğer yandan dış transfer çalışmalarımız devam ediyor. İlk olarak dış transferde tecrübeli oyuncu olan Fatih Koyugölge gibi çok kaliteli bir oyuncuyu bünyemize dahil etmiştik. Şimdi ise Kişiliği,mücadeleciliği ve gayretleriyle Lig’de kalmamız adına bizlere çok önemli katkı sağlayan takım kaptanımız Güney Ayan ile yeniden anlaştık” dedi.

KALEMİZ EMİN ELLERDE
Ergün: “Kaptanımız Güney ile yeniden anlaştığımız için mutluyuz. Kalemiz yeni sezonda yine emin ellerde olacak ve yeni sezonda yine bizlerin en büyük güçlerinden biri olacaktır. Bu transferin camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.