ÇOCUKLUKLARINI HATIRLADILAR

2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı

Veliler sıcak saleplerini yudumlayıp, çocuklarında; kendi çocukluklarını görmenin mutluluğunu yaşarken; öğrenciler, ellerindeki kürek ve kovalar ile kar toplayıp, önce okul merdivenini kızak rampası haline getirip kaydı. Daha sonra kardan adam, kardan kale ve eskimo evleri yapıp, kızaklar ile birbirlerini çekerek, ne kadar zeki ve üretken olduklarını, fırsat verildiğinde birlikte neler yapabileceklerini göstermenin mutluluğu ile evlerine döndüler.

A-SOSYALLİKTEN KURTARALIM

Okul Müdürü Göksoy Doğan, kendi çocukluklarında olduğu gibi; oyununu, oyuncağını kendisi tasarlayan, üreten ve her türlü hava şartlarında akranları ile birlikte oynayabilen, paylaşabilen, birlikte hareket etmenin ve başarmanın ne kadar değerli olduğunu bilen bir nesil yetiştirme gayretinde olduklarını belirtti. Ayrıca, Doğan çocukları sanal hayattan ve a-sosyalleşmekten kurtarabilmek için bu tür doğal etkinlikleri çok önemsediklerini ve "Birlikte beraber oynayabilen çocuklar" hedeflediklerini belirtti.