MÜSABAKA BULGARİSTAN'DA

Taekwondo Avrupa Şampiyonası Kota Müsabakası Bulgaristan Fillipe şehrinde yapılacak. Bu müsabakaya girecek olan Metehan Kızılarslan, İnegöl'den Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürütmüş olduğu Erguvan Gençlik Derneği çatısı altında Turgutalp Camii'nde Antrenman yapıyor.

KARADENİZ GÜVENSPOR KULÜBÜ SPORCUSU

İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız" İsmail Kartal: "Şampiyon olacağız"

Metehan Kızılarslan Karadeniz Güvenspor Kulübü Sporcusu olarak yarışmalara katılacak. Karadeniz Güvenspor başkanı İbrahim Oğuzay yaptığı açıklamada:

"Gençlerimizin spor yapması konusunda yardım eden, destek veren, çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşması için spora teşvik eden, bize desteklerini esirgemeyen Halk Eğitim Müdürümüz Burhanettin Özdemir, Erguvan Gençlik Derneği İnegöl Şube Sorumlusu İnegöl Müftülüğü vaizi Ömer Faruk Atan hocamıza, Karadeniz Güvenspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri Dilaver Bilgin ve Engin Alemdar'a teşekkür ederim" dedi.

TATLI İKRAM ETTİ

Karadeniz Güvenspor kulübü başkanı İbrahim Oğuzay, Taekvondo sporcularını ziyaret edip tatlı ikramında bulundu. Sporculara maçlarda başarılar diledi.