İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Doğru, İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Yunus Emre ve Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine taşındığını söyledi.

Bu okuldan boşalan binada yeni okul açıldığını aktaran Doğru, "Boşalan binaya ikili eğitim yapan Kaşıkçıoğlu İlkokulu taşınmış ve İnegöl İlkokulu adıyla tam gün eğitime geçerek hizmetine devam edecek. Kaşıkçıoğlu İlkokulu'nun boşalttığı bina ise Kaşıkçıoğlu Ortaokulu adını almış ve böylece ilçemize yeni bir ortaokul kazandırmış bulunmaktayız."

MÜSTAKİL ANAOKULU

O Öğrencilere MEB Destek Verecek O Öğrencilere MEB Destek Verecek

"İnegöl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bahçe içinde bulunan ve Hayırsever İşadamı Mehmet Bodur tarafından oğlu Yüksel Bodur anısına yaptırılan ana sınıfı uygulama binası, Yüksel Bodur Anaokulu adıyla müstakil anaokulu olarak hizmetine devam edecektir. Bu yıl ayrıca Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi de ilk öğrencileriyle eğitim öğretime başlayan yeni okullarımızdan biridir."

MOBİLYA LİSESİ AÇILDI

"Hayırsever İşadamı Sayın Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Külliyesi bu yıl yeni açılan mobilya İhtisas Lisesiyle birlikte 6 meslek lisesi ve 1 anaokuluyla 3 bin 360 öğrencimize hizmet verecektir. Öğrencilerimiz, Hacı Sevim Yıldız Külliyesine İnegöl'ün tüm mahallelerinden taşınacak ve öğrencilerimize öğle yemeği hizmeti de verilecek" diye konuştu.