Kastamonu'nun köklü firmalarından SFC Entegre Orman Ürünleri, İnegöl Bölge Bayisi Baleno Orman Ürünleri aracılığıyla deplasman sponsoru oldu.

İnegölspor Başkanı Münür Kanar, Futbol Şube Sorumlusu Hasan Yetim ile Kulüp Müdürü Yavuz Memiş, Baleno Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Şimşek ile Genel Müdürü Burak Şimşek'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

İNEGÖLSPOR'UN YANINDAYIZ

Ziyarette konuşan Baleno Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Şimşek, şunları söyledi:

"İnegölspor'umuzun kulüp başkanı ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Sıkıntılı bir süreçte hiç çekinmeden kulübü devraldılar ve başarılı işlere imza atıyorlar. Biz de İnegöllü işadamları olarak İnegölspor'umuzun yanında olmaya çalışıyoruz.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda İnegölspor'umuz Kastamonuspor 1966 takımı ile aynı grupta yer aldı. Geçtiğimiz yıl da SFC Entegre Orman Ürünleri İnegöl Bölge Bayisi olarak deplasman sponsorluğunu üstlenmiştik. Bu sezonda ekibimizin Kastamonu sponsorluğunu üstlendik. Ben her iki takımada ligde başarılar diliyorum."

BİZLERİ MUTLU ETTİ

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Münür Kanar ise:

"Pazar günü deplasmanda Kastamonuspor ile zorlu bir maça çıkacağız. Bu zorlu maç maçın sponsorluğunu da bir Kastamonu firmasının üstlenmesi bizi oldukça mutlu etti. SFC Entegre Orman Ürünleri yetkililerine İnegöl Bölge Bayisi Baleno Orman Ürünleri vasıtasıyla teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.