İnegöl Belediyesinin talebi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kavşakta bekleyen araç yoğunluğuna göre bekleme ve geçiş süresini artırıp veya eksilterek trafik akışını hızlandıracak ve görünümü ile kent estetiğine katkı sağlayacak akıllı kavşak uygulamasına AVM Kavşağından başlandı.

İnegöl trafiğini rahatlatacak çözümler üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı uzmanlarıyla uzun süredir inceleme ve tespitler sonucunda, İnegöl'de ana arterlerde bulunan kavşaklarda bazı düzenlemeler yapılması kararlaştırılmıştı.

1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor! 1 Mayıs'ta İstanbul'da Ulaşım Kısıtlamaları: Taksim ve Çevresi Erişime Kapanıyor!

Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi işbirliğinde süren çalışmalar, AVM kavşağından başladı. 15 gün içerisinde kavşak düzenlemesinin bitirilmesi hedeflenirken, buradaki çalışma tamamlandıktan sonra Adliye önündeki kavşağın düzenleme çalışmaları başlayacak. Ondan sonra sırasıyla Belediye önü, Kaymakamlık önü diye devam edecek.