Hafta sonu sahasında Menemen Belediye Spor'u mağlup eden İnegölspor, 21. hafta maçında Etimesgut Belediyespor'un konuğu olacak. Bordo beyazlı temsilcimiz zorlu maçın hazırlıklarını İlçe Stadında yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Murat Yoldaş yaptığı açıklamada;

"İkinci devre oynayacağımız bütün maçların zorlu olacağını söylemiştik. Yine zorlu bir deplasmana gidiyoruz. Maç seçmiyoruz. Kazanmamız gereken bir maç. Kazanmasak da kaybetmememiz gerekiyor. Yukarıya doğru giden yönümüzü aşağıya çevirmemek adına mücadele edeceğiz."

"İnşallah hafta sonu istediğimiz puanlarla gelmek istiyoruz. Takımda Kemal ve İsa sarı kart cezalısı. Okan ve Ahmet Hakan'ın sakatlıkları var. Daha yeni takımla antrenmanlara çıkıyorlar. Onları da hafta sonuna kadar değerlendireceğiz" dedi.

DESTEK SÜRÜYOR

İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği

Bu arada Kulüp Başkanı Münür Kanar ve yönetim kurulu üyeleri destek ziyaretleri kapsamında Ergünler İnşaat Sahipleri Muhammet ve Harun Ergün ile Dere Emlak firma sahibi Erkan Dönmez'i ziyaret edip, desteklerinden dolayı takım forması hediye ettiler.