Alinur Aktaş'ın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinin ardından, belediye meclisinde yapılan oylama sonucunda İnegöl Belediye Başkanlığına da Alper Taban seçildi. Belediye Başkanlığında ilk haftasını geride bırakan Taban'ı, Kaymakam Ali Akça bugün makamında ziyaret etti.

BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURDULAR

Protokol imza töreni için belediye binasına gelen Akça, beraberindeki İTSO Başkanı Metin Anıl ve İşkur İnegöl Şube Müdürü Ahmet Baştürk ile birlikte Alper Taban'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Akça, ziyaret öncesi yapılan protokol imza töreninin aynı zamanda yeni Belediye Başkanı Alper Taban ile yapılan ilk resmi organizasyon olduğunu da ifade ederek:

Hamas Başkanı İstanbul'da Erdoğan ile görüşüyor Hamas Başkanı İstanbul'da Erdoğan ile görüşüyor

"Bu vesileyle bu imza töreni münasebetiyle de değerli Belediye Başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Hem kendisine hem ilçemize hem de ülkemize bu görevin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

DEĞİŞİM SÜRECİ SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Alper Taban da Kaymakam Akça ile İTSO Başkanı Metin Anıl ve İşkur Müdürü Ahmet Baştürk'e ziyaretleri için teşekkür ederek:

"Partimizde yaşanan değişim ve dönüşüm sürecinde Recep Altepe'nin istifasının ardından Alinur Aktaş Başkanımız Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildi. Bu sürecin ardından İnegöl Belediye Başkanlığı için de Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla önce İnegöl Belediye Başkan Adayı, ardından meclisimizin onayı ile de Belediye Başkanlığı görevine seçildim.

8 Kasım 2017 tarihinde yapılan meclis seçimlerinin ardından görevimize hemen başladık. Zaten süreç itibariyle devam eden programlarımız, projelerimiz vardı. Bugün de istihdam fuarımız için düzenlediğimiz tören sonrası değerli Kaymakamımız Ali Akça ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Metin Anıl ve İşkur Müdürümüz Ahmet Baştürk hayırlı olsun dileklerini iletmek adına misafirimiz oldular. Kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.