BİRLİKTE BASININ KARŞISINA ÇIKTILAR
AK Parti Genel Merkezi'nce Doğubayazıt Belediyesine danışman olarak görevlendirilen Aktaş, daha önce aynı ilçede belediye başkan vekilliğine görevlendirilen Kaymakam Ulaş Akhan ile belediye binasında basın mensuplarıyla buluştu.


DOĞUBAYAZIT İÇİN BİR FIRSAT
Kaymakam Akhan, burada yaptığı konuşmada, Aktaş'ın Doğubayazıt için bir fırsat olduğunu belirterek,
"Aktaş'ın İnegöl'de 3 dönemdir belediye başkanlığı yapıyor. Her dönemde oylarını rekor sayılabilecek düzeyde artırıyor.
Aktaş'ın 13 yıllık bilgi birikimini ilçemizde uygulayacak olması hepimiz için çok önemli bir fırsattır. Başkanımız, ilçemizin sorunlarına son derece hakim." dedi.
DERSİME ÇALIŞIYORUM
Alinur Aktaş da 255 bin nüfuslu bir ilçeden geldiğini ifade ederek, Doğubayazıt ilçesini çok iyi tanıdığını söyledi. Doğubayazıt Belediyesine yardımcı olmak amacıyla görevlendirildiğini anımsatan Aktaş,
"Dersime şimdiden sıkı çalışıyorum. Akhan ve ekibimle ilçede öncelikli yapılması gerekenler konusunda acil eylem planı oluşturuyoruz." ifadelerini kullandı.


PARALARI DOĞRU YÖNDE KULLANMALIYIZ
Aktaş, yerel yönetimlerin imkanlarının çok iyi olduğuna işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:
"Doğubayazıt nüfusu ve yüz ölçümü olarak Türkiye'nin büyük ilçelerinden birisi. Dolayısıyla İller Bankasından güzel paralar geliyor ama önemli olan bu paraları doğru yönde kullanabilmek.
Doğubayazıtlı kardeşlerimizden isteğimiz bizi çalışmalarımızda yalnız bırakmayın. Doğubayazıt'ın değişimi ve dönüşümünde hepimizin payı olsun.
FARKLILIK GÜZELLİKTİR
İnegöl farklı etnik gruplardan kültürlerden gelen insanların bir arada huzur ve refah içinde yaşayabildiği, üretebildiği her yönüyle zengin bir ilçe. Dolayısıyla biz milletimizi ayrım yapmaksızın seviyoruz."
Konuşmaların ardından Akhan, Aktaş'a içinde el dokuması halı bulunan bir tablo, Aktaş da Akhan'a çini ve fincan takımı armağan etti.

Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı Fatih Erbakan Yeniden Refahın Üye Sayısını Açıkladı