Alınan bilgiye göre; Ankara'dan Bursa istikametine seyreden Osman M., idaresindeki otomobil, Mezit tüneline geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Savrulan araç önce sol bariyerlere daha sonra sağ taraftaki bariyerlere çarptı. Kaza sonucunda araçta bulunan Metin S., ile Arda Osman S., yaralandı.

Bir diğer kaza ise Bursa-Ankara karayolu Babasultan Kavşağı yakınlarında yaşandı. Muharrem T., idaresindeki otomobil, Sabahattin S., yönetimindeki otomobil ile Salih B., idaresindeki otomobil çarpıştı.

3 aracın karıştığı zincirleme kazada otomobillerde bulunan; Emir Asaf T., Berat T., Sevilay T., Serkan A., Necla A., Mesut Y., ve Hülya Y., yaralandı.

Son kaza da Bursa-Ankara karayolu Mezit-7 mevkisinde yaşandı. Osman K., idaresindeki otomobil Ankara'dan Bursa istikametine seyrederken, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Kaza sonucunda araç sürücüsü ile Fatma K., yaralandı.

3 ayrı kazada yaralanan ve aralarında çocukların da bulunduğu 11 yaralı, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.