Halil İbrahim Zengin'in Domaniç Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ardından Keles Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğuna da İnegöllü bir isim oturdu.

Aydın Narin, Keles'te Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladı. Narin'i ilk ziyaret edenlerden biri de İnegöl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru oldu.

ALİ DOĞRU'DAN ZİYARET

Narin, ziyareti sosyal medyada:

"Pazartesi günü itibariyle görevime başlamış bulunuyorum. Bugün ziyaretime gelen değerli büyüğüm İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru'ya, öğretmen arkadaşım Zafer Turgut'a ve Eğitim Bir Sen İlçe yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diyerek duyurdu.

BAŞARILI BİR GEÇMİŞİ VAR

2000-2006 yılları arasında Vehbi Koç İlköğretim Okulu'nda Türkçe öğretmenliği yapan Aydın Narin, 2006-2013 yılları arasında da Keles 1.Murad İlköğretim Okulu'nda görev yaptı.

2013 yılında İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcılığı görevinin ardından Davut Zeki Akpınar Yatılı Bölge Okulunda müdürlük görevinde bulundu.

Bakanlık oluruyla Ocak 2017 itibariyle de Keles Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atandı.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

YKS'ye girecekler dikkat: YÖK'ten açıklama geldi YKS'ye girecekler dikkat: YÖK'ten açıklama geldi

İnegöl'de, özellikle Vehbi Koç İlköğretim Okulu'nda, Müdür Erdoğan Kızmaz ile birlikte Avrupa Birliği projeleri konusunda başarılı çalışmalar yürüten Aydın Narin'e Genç Gazete olarak başarılar diliyoruz.