PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok PFDK Sevkleri Açıklandı: Trabzonspor-Fenerbahçe Maçıyla İlgili Sevkler Yok

MÜNİR KANER SORDU
İnegölspor kongresinde Cebrail Kemer başkanlığındaki yönetiminin genel kurulun hemen ardından tekrar neden kongre kararı aldığı soruldu. İnegölspor Başkanı Münir Kaner, yaptığı konuşmada Cebrail Kemer'in neden seçildikten 5 gün sonra istifa ettiğini sordu. Kaner, konunun Kemer'in Malatyalı olup olmamasıyla ilgili olamayacağını, Kemer'in bu konuya açıklık getirmesi gerektiğini söyledi.
İNEGÖL'DE YAŞAMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Bunun üzerine söz alan Cebrail Kemer şunları söyledi: "Bir süreç geçirdik. Biz seçilirken bu durumun olacağını hayal bile etmezdik. Ama oldu. Bir sürü dedikodular oldu. Malatyalı olmam benim sorunum değil babamın sorunudur. Ben yetişkin çağa geldim İnegöl'de yaşamaya başladım. İnegöl'de yaşamaktan onur ve şeref duyuyorum. Nüfus cüzdanımda Malatya yazıyor ama ben İnegöllüyüm. Olan oldu ama hiç bir şeyi kaybetmedik. İki adayımız var. İkisi de önemli isimler. Transferlerimiz olacaktır. Yeni hocamız belli olacaktır. İnegölspor çok badireler atlatmıştır. Adaylardan kim kazanırsa kazansın İnegölspor kazanacaktır. Hep birlikte İnegölspor'u bir yere getirmemiz lazım. Kavgalardan, tartışmalardan uzak duralım. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Başarılar dilerim. İnşallah hayırlı olur"