İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın (İTSO) farklı konularda yaptığı eğitim çalışmaları artarak devam ediyor. Bu kapsamda, odaya kayıtlı kadın girişimciler ve kadın çalışanları için"Kendini Tanıma Sanatı" konulu bir seminer düzenlenecek. 16 Kasım 2018 Cuma günü 09.30 - 12.30 saatleri arasında, Odanın Konferans Salonu'nda yapılacak seminere katılım ücretsiz olacak.

İTSO'dan yapılan açıklamada, seminerde Psikolog-Aile Danışmanı Gülizar Şehitoğlu'nun katılımcılara, kendilerine dair farkındalıklarını geliştirip arttırmanın yollarını anlatacağı belirtildi. Açıklamada, "Kişilerarası ilişkilerde sıkça karşılaşılan yanlış anlama, stres, çatışma, düşmanlık gibi yaşam kalitesini düşüren olumsuz iletişimi önlemek için yapılması gerekenlerin ve hayata daha olumlu bakarak ilişkilerde yaşanan sorunların en aza indirilmesi hedefleniyor" denildi.

İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi İnegöl'de İhracat Şampiyonları Belli Oldu! Mobilyada İpi SALONİ Göğüsledi

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Öte yandan, üyelerine yönelik faaliyetler arasında eğitimler çok önem verdiklerini söyledi. Odanın Staretejik Planına uygun olarak gerek iş yaşamı, gerekse kişisel gelişimlere yönelik eğitimlerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Uğurdağ,"İlişkilerde kişinin kendini tanıması ve karşısındaki insanı doğru anlaması çok önemli. Doğru kurulacak iletişim ve karşımızdakini doğru anlamak günlük hayatımızı daha güzel hale getirecektir. Odamızın kadın üyeleri ve çalışanlarını bu seminere bekliyoruz" dedi.