K.Güvenspor'un yeni yönetiminden ziyaret

Kısa bir süre önce olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen Karadeniz Güvenspor'un Başkanı İbrahim Oğuzay, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

? Kurum Bülteni

YENİ BAŞKAN İBRAHİM OĞUZAY

İnegöl'ün köklü kulüplerinden biri olan Karadeniz Güvenspor'da, geçtiğimiz hafta yapılan olağan genel kurul sonucu uzun yıllardır Kulüp Başkanlığını sürdüren Metin Öztürkoğlu görevini bıraktı.

Kongre sonucunda Bordo Mavili takımın yeni Başkanı İbrahim Oğuzay oldu. İnegöl'ü 1. Amatör kümede temsil eden kulübün yöneticileri, kongre sonrası protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

ÖNEMLİ BİR CAMİANIN SORUMLULUĞUNU YÜKLENDİK

Cuma günü gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Karadeniz Güvenspor Kulübü Başkanı İbrahim Oğuzay, Bordo Mavili kulübün İnegöl'ün geçmişi olan köklü kulüplerinden biri olduğunu hatırlattı. Daha önce kulüpte Başkanlık ve yöneticilik yapanlara teşekkür eden Oğuzay,

"Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurulumuz sonucunda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte göreve seçildik. Önemli bir camianın sorumluluğunu yüklendiğimizin farkındayız. İnşallah geçmişi başarılarla dolu olan kulübümüzü Belediyemizin ve Belediye Başkanımızın da destekleriyle daha yukarılara taşıyacağız.

Bayern Münih yarı finalde Bayern Münih yarı finalde

Yeniden Süper Amatör Ligde yer almak adına çalışacağız. Ben bu vesileyle daha önce kulübümüze emek veren Başkanlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederken, bizleri makamında ağırlayan Belediye Başkanımıza da saygılarımı sunuyorum" dedi.

İNEGÖL'DE ELDE EDİLEN HER BAŞARI BİZE MUTLULUK VERİR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ta misafirlerine hoş geldiniz diyerek başladığı açıklamasında, Karadeniz Güvenspor'un İnegöl'ün güzide kulüplerinden biri olduğunu ifade etti. Aktaş,

"Yeni Başkanımıza ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bizler İnegöl Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduk. Karadeniz Güvenspor'a da diğer tüm kulüplerimize olduğu gibi gereken desteği sağlayacağız.

İnşallah belirledikleri hedefler doğrultusunda istedikleri noktaya ulaşırlar. İnegöl'de her kim bir başarı elde ederse, biz bundan gurur ve mutluluk duyarız" diye konuştu.

FORMA HEDİYE ETTİ

Ziyaret sonunda Kulüp Başkanı İbrahim Oğuzay ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a çiçek ve forma takdim etti.