BASKF başkanı Osman Kılıç'ın oluşturduğu yönetim kurulu listesinden İnegölden iki isim yer aldı. İnegöl Kafkassporun eski başkanlarından Metin Ungan ve Akhisarspor'un eski başkanlarından Hasan Yetim.

BAYRAK YARIŞI

BASKF başkanı Osman Kılıç yeniden seçildiği taktirde yapacağı projeleri şöyle aktardı: "16 Ekimde seçim var. Bu bir bayrak yarışı. 20 Ekim 2015'te yine federasyonumuzun yaptığı seçimler sonucunda amatör kulüpler federasyonu başkanı oldum. Bu 3 sene zarfında çok işler yapmaya çalıştık. Her zaman yanınızda olmaya çalıştım. Bu seçimde de karşımızda çalışan aday arkadaş var. Bu süre zarfında çok başarılı alt yapı takımlarımız oluştu. Ben bütün takımlara hep söylüyorum, belediyelerin yaptığı tesislerin başarıda çok büyük payı var. Kulüplerimizin çok büyük payı var, tabiki bizlerinde çok büyük payı var. Tek başına başarı gelmiyor"

KULÜPLER BİRLİĞİ KURUN

"Bu seçim süresinde bütün ilçeleri kulüp kulüp dolaştım. Gemlik kendine göre bir model kurmuş, Osmangazi de yarın akşam kulüpler birliği kuruluyor, Bursa da büyük ilçelerden kulüpler birliği olmayan tek yer İnegöl kaldı. İnşallah sizlerde kurarsınız. Bu seçimden sonra Allah kısmet ederse işim bunlar olacak. İnegöl tesisler kazandırmak. İnegöl de Üç adet saha var yetersiz. Kesinlikle İnegöl'e bir yada iki saha kazandırmamız lazım. Bunun için gerekirse Büyükşehir Belediye Başkanıyla, İlçe belediye başkanıyla, gerekirse Ankara ile görüşeceğiz.

HAFTA İÇİ MAÇ OLMAYACAK

"Hafta içi hiçbir müsabaka oynanmayacak. Okullar tatil olduğu zaman oynatırım. Okular varken, çocukların okullarını engelleyecek hiçbir müsabaka oynanmayacak. Üç sene önceki seçimde İnegöle geldim ve şöyle bir ifade kullandım, İnegöl yönetime iki kişi alacağımı söyledim. Ve onuda yerine getiriyorum. İnegölden iki kişi var yönetimde. İnegöl Kafkas camiasından, Kafkassporun eski başkanlarından Metin Ungan ve Akhisarsporun eski başkanlarından Hasan Yetim"

İNEGÖL'E TESİS SÖZÜ

İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği İnegöl Kafkasspor'dan Süper Amatör Küme Play-Off Takımlarına Başarı Dileği

Toplantının sonunda söz alan Hasan Yetim "İnegöl Futbolunu ileri götürmek ve kulüplerimize daha iyi şartları sunmak için aday oldum. Yönetim olarak seçilirsek ilimizde ve ilçemizde futbolu bir adım daha ileri götürmek için gayret göstereceği. İlçemizde ki tüm futbol kulüpleriyle ayrım gözetmeksizin Karşılıklı fikir alışverişiyle, başta tesis olmak üzere sorunlarını dinleyeceğim. Kulüplere maçlara ulaşım ve diğer konularda sorunlarının çözümü için yardımcı olacağım ve futbolun gelişmesini sağlayacak çalışmalarda bulunacağım. İlçemizde ki futbol kulüpleri arasında çıkacak anlaşmazlıklarda taraf olmayıp, eşit mesafede kural ve talimatlar ışığında çözüme bağlamaya çalışacağım. Aktif görevde olmadığım dönemlerde dahi haftada 3-4 amatör maç mutlaka izliyorum, seçildiğim taktirde daha fazla maçlara gidip, kulüplerimizin yanında olmaya çalışacağım" dedi.