GENÇLER İSTEDİ BAŞKAN YAPTI

Kurşunlu Mahallesi gençlerinin Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan mahallelerinde spor yapabilecekleri, futbol oynayabilecekleri bir saha talep etmesi üzerine Başkan Aktaş'ın talimatıyla yapım çalışmalarına başlanan futbol sahasının düzenleme çalışmaları sürüyor.

Tesis içerisinde yer alacak soyunma odası, hakem odası ve doktor odasının yer alacağı idari bina tamamlanma noktasına gelirken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş beraberindeki Başkan Yardımcıları Adil Kansu ve Eşref Yiğit ile AK Partili bazı yöneticiler ve meclis üyelerinin katılımıyla saha düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

İNEGÖL'ÜN GELİŞİMİNİ TÜM BÖLGELERE YAYMAK GEREKİYOR

Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki son rakibi Gürcistan oldu

İnceleme sonrası çalışma hakkında bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kurşunlu Mahallesi'nin önemsedikleri bir bölge olduğunu ifade ederek "Yönetici ve meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber çalışmalarımızı yerinde incelemeye devam ediyoruz.

Kurşunlu Mahallemizde futbol sahası çalışmalarını yerinde incelemek üzere bir araya geldik. İnegöl gelişiyor; ticaretiyle, köftesiyle, mobilyasıyla, kaplıcasıyla, kültürüyle, sanatıyla, sporuyla...

Ama bunu kırsala da bütün yerleşim birimlerine yaymak gerekiyor. Bu manada Kurşunlu Mahallemiz de bizim önemsediğimiz yerlerden bir tanesi" dedi.

KURŞUNLU'YA HAREKETLİLİK KATACAK

Kurşunlu'da mevcut bir saha olduğunu ancak çok kötü ve iptidai bir durumda olduğunu kaydeden Aktaş,

"Burayla alakalı ıslah çalışmalarını başlattık. Şimdi de inşallah tesviyesi yapılıp dolguları gerçekleştirilecek. Kale direklerinin yeri değişecek, saha çizilecek, tribünler yapılacak.

Beraberinde de özellikle bizim kırsal mahallelerimizde çok ciddi turnuvalar gerçekleştiriliyor. Kurşunlu'ya da bir hareketlilik katacak, aktivite kazandıracak olan bu alanda bir de tabi soyunma odaları ve müştemilatları da yerine getirmek gerekiyordu. Onun da yapımı sürüyor" diye konuştu.

SPORLA İLGİLİ CİDDİ ÇALIŞMALAR YAPILDI

Spor alanında daha önce de önemli yatırımlar yapıldığını hatırlatarak konuşmasını sürdüren Aktaş,

"Bildiğiniz gibi daha önce ciddi çalışmalar yaptık bununla alakalı. 10 tane mahalle semt sahası, Alanyurt bölgesinde kapalı spor salonu, Hayrettin Endersert atletizm ve antrenman sahası, Kurtuluşspor bünyesi içerisinde rahmetli Mesut Yetiş'in adı verilen tesisler, Akhisar ve Huzur Mahallelerimizde futbol sahaları, İsaören, Çitli, Çeltikçi, Deydinler ve Çavuşköy'de hakeza sahalar... Buradaki da Kurşunlu'da şehrin doğu yakasına hizmet edecek yerlerden bir tanesi. Etrafında çit uygulaması da yaptıktan sonra inşallah bittiğinde ben çok güzel bir alanın ortaya çıkacağını düşünüyorum" ifadelerinde bulundu.

YATIRIMLARA SAHİP ÇIKALIM

Açıklamasının sonunda Kurşunlu halkından yapımı süren alana sahip çıkmaları noktasında talepte de bulunan Aktaş,

"Bir tane derdimiz var; gençlerimiz, çocuklarımız... Onların kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sporla hemhal olabilmeleri için bu ve benzeri yatırımlar çok önemli.

Ben özellikle de Kurşunlu sakinlerimizden bu alana sahip çıkmalarını istirham ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.