Türk Kızılayı Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, beraberindeki yönetim kurulu üyesiyle birlikte Belediye Başkanı Alper Taban'ı ziyaret etti. Bugün 11.00'da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah'ta hazır bulundu.

Kızılay'ın çalışmalarına ilişkin istişarelerinde yapıldığı ziyarette açıklamalarda bulunan Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, "Belediye Başkanımızı Kızılay Bursa Şubesi yönetim kurulu olarak ziyaret etmek ve şubemizin çalışmaları hakkında bilgilendirmek istedik. Sağ olsunlar kendileri de kabul ettiler. Kızılay'ın çalışmaları ve İnegöl'e ilişkin istişarelerde bulunduk. Faydalı bir görüşme oldu" dedi.

Sırrı Süreyya Önder Meclis’te rahatsızlandı Sırrı Süreyya Önder Meclis’te rahatsızlandı

Belediye Başkanı Alper Taban ise "Kızılay Bursa Şubemiz ve yöneticilerini burada ağırlamaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Tabi Kızılay'ın ülkemizdeki yeri ve önemini anlatmamıza gerek yok. Afetlerde olsun, kan bağışlarında olsun her an güvenilir ve destek olan, yardımlarını ulaştıran bir kurum. Bursa ayağında da Davut Başkanımızın göreve geldiği günden bu yana yaptığı güzel çalışmaları biliyoruz. İnşallah şehrimizde ve bütün Bursa sathında bu güzel çalışmalar hayata geçmeye devam edecek. Görevlerinde başarılar diliyorum. Ziyaretlerinden dolayı da teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.