Saadet Partisi İnegöl Teşkilatı Cuma günü Kongre yapıyor. Kongre Tertip Heyeti, parti binasında kongreyle alakalı basın açıklaması yaptı.

İlçe halkını kongreye davet eden Kongre Komisyon Başkanı Ali Karaca,

"Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak bir kongre sürecine daha girmiş bulunuyoruz. Bizler attığımız en küçük bir adımı dahi önemsiyoruz.

Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların teşkilatımızın gücüne yakışır bir şekilde olması ve amacına en etkili şekilde ulaşabilmesi için çalışmalarımızda bütün ayrıntıları titizlikle ele alıyoruz."

HEYECANIMIZA HEYECAN KATACAĞIZ

"Bu sebeple, önümüzdeki yıl yapılması muhtemel seçimlere daha güçlü bir şekilde girebilmek için, kanuni bir süreç olan kongremizi 8 Aralık tarihinde yapmaya karar verdik. Elhamdülillah bizler güçlü bir teşkilatız.

Yapacağımız kongreyi de bir vesile bilerek gücümüze güç, heyecanımıza heyecan katacağız. Çalışmalarımıza ara vermeden, kongreden alacağımız heyecan ve enerji ile devam edeceğiz."

BİLGE BAŞKAN DA KATILACAK

"Kongremize Bilge Başkanımız, Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu bey'in katılacak olması da bizleri heyecanlandıran ayrı bir konudur.

Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti Bursa'da YRP adayı Sedat Yalçın'dan BUTTİM ziyareti

Bizler İnegöl teşkilatı olarak bu heyecanı ve coşkuyu kongremizde yaşayacağız. Ancak, bu heyecanımızı sadece teşkilat mensuplarımızla ve üyelerimizle yaşamak istemiyoruz."

8 ARALIK CUMA GÜNÜ SAAT 19.30'DA

"8 Aralık Cuma günü saat 19.30'da Kültürpark içi Belediye Kapalı Spor Salonunda büyük bir heyecan ve coşku ile gerçekleştireceğimiz ve sözümüzü tazeleyeceğimiz 7. Olağan Kongremize tüm halkımız davet ediyoruz" diye konuştu.

SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ VAR

Karaca açıklamasına şöyle devam etti;

"Halkımıza bu zor günleri yaşatanlara, halkımızı faiz lobisinin kucağına itenlere, milli kaynaklarımızı yok pahasına peşkeş çekenlere, ülkemizi Avrupa birliği kapılarında bekletenlere, ekonomimizi kapitalist sermayeye teslim edenlere karşı; Söyleyecek Sözümüz var."

HEDEF BÜYÜK TÜRKİYE

"Tarihteki şanlı yerini alacak yeniden büyük Türkiye'yi kurmak, hakkın adaletin, refahın, özgürlüğün, paylaşmanın, sevginin ve barışın tesis edileceği, inanç değerlerimize uygun yeni bir dünyayı kurmak için bu milletimize sözümüz var."