İlçe Müftüsü Kazım Güzel Kosova Koleji öğrencilerine camiler haftası ve camilerle ilgili açıklamalarda bulundu.KazımGüzel: Öğrencilerle birlikte olmamın mutluluğunu ifade ettti.Öğrencilere sık sık camileri ziyaret etmelerini istedi.Camilerin sosyal yardımlaşmanın merkezi olduğunu belirtti.

Müftü Kazım açıklamasında: "Yeryüzünün en şerefli yerleri olan camilere Allah'ın Evi denilmektedir.Camiye ibadet için giden mümin Allah'ın ziyaretçisi ve misafiri durumundadır.Ev sahibi evine gelen misafirlerine ikramda bulunduğu gibi camiye giden müminlere de Yüce Allah büyük mükafat verecektir."dedi.

RESULULLAH (S.A.V) ÇOCUKLARI ÇOK SEVERDİ

Son olarak peygamberimizin çocukları çok sevdiğini, camilerindotluğun, kardeşliğin, vatansevgisinin, güzelahlakın, yardımlaşmanın öğrenildiği yerler olduğunu söyledi.

Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

İlçe müftüsü Kazım Güzel'in açıklamalarından sonra Kosova Koleji öğrencileri camii yaptıran Hacı Yusuf Şahin ve orada hazır bulunanlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ÇOCUKLARA İKRAM

Daha sonra camii gezen öğrenciler,cami görevlilerince hazırlanan ikramı cami bahçesinde yediler.

Kosova Koleji Müdürü Erol BAŞTÜRK:Anlamlı günde Allah'ın evine anlamlı bir ziyaret yaptıklarını,başta ilçe müftüsü Kazım Güzel olmak üzere,Cami İmamı Nurullah Memiş,müzezzin Adem Koç' a çok sıcak ve içten konukseveriğinden dolayı teşekkür etti.