İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı İnegöl'de adına yakışır 75 proje üreten okul rekor kırdı

Jüri tarafından yapılan oylama sonucu şiiri en iyi okuyan öğrenciler madalya ile ödüllendirilirken, yarışmaya katılan tüm öğrencilere de katılım belgesi verildi.
DERECEYE GİRENLER
Büyük çekişmeye sahne olan yarışmada tüm jüri üyelerinden tam puan alarak birinci olan dört öğrenci büyük alkış topladı. Yarışmada Arda Urgancılar, Naz Çevik, Duru Şerbetçi ve Ayşenaz Gül birinci olurken, Gökçe Sever ve Minel Günaydın ikinci, Azra Korkmaz ise üçüncü oldu.


BİLİNÇLİ BİR NESİL
Bu anlamlı yarışma ile ilgili Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk; "Biz toplum olarak milli ve manevi değerlerine bağlı bir toplumuz. 7'den 70'e bu ülke topraklarında nefes alan herkes şehitlerin kanları ile sulanmış ve rengini şehitlerimizinal kanından almış bayrağımızın yücelmesi için çaba sarf etmek zorundadır. Biz burada sadece çocuklara akademik eğitim vermiyoruz, biz burada ülkenin geleceğinde pay sahibi olacak bilinçli bir nesil yetiştirmek istiyoruz.
Ülkemiz zor süreçlerden geçiyor, bu dönemlerde halkı birbirine bağlayan her gece gökyüzüne baktığında gördüğü ay yıldızlı bayrağımızın siluetidir. Dünyanın en anlamlı ve güzel bayrağına sahip olan büyük bir tarihi mirasın evlatları olan bizler bu bilinçle çalışmaya ve yaşamaya gayret göstereceğiz" dedi.
İNEGÖL'DEKİ EN BÜYÜK BAYRAK
Kosova Eğitim Kurumları Kurucu Devrim Kosova ise:
"Okulu açtığımız ilk gün İnegöl'deki en büyük bayrağı göndere çekerek bu konuya verdiğimiz önemi göstermiştik. Toplumun yapı taşı olan değerleri öğrencilerimize kazandırarak, geleceğin inşasına bir olumlu katkı da bizler yapmak istiyoruz.
Kosova Eğitim Kurumlarıolarak her zaman toplumun sarsılmaz bütünlüğünün destekçisi ve takipçisi olduk, bundan sonra da bu düşüncelerle çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Kosova sözlerine ise bayrak şiirinden şu dörtlük ile son verdi;
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder... Gölgende bana da, bana da yer ver. Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar: Yurda ay yıldızının ışığı yeter"