Yoğun katılımın gerçekleştiği programda öğrenciler yıl içerisinde öğrendikleri yabancı dil derslerine ait bilgileri de çeşitli etkinliklerle ailelerine aktarma fırsatı buldular.

Coşkulu geçen programda öğrenciler ve aileleri unutamayacakları bir gece yaşamış oldular. Gece sırasında öğrencilerin Türkçe'ye hakimiyeti ve İngilizce, Almanca konusundaki gelişmişlikleri dikkat çekti.

BAŞARIDA BAŞI ÇEKİYOR

Programda konuşan Özel Devrim Kosova İlkokulu Müdürü Özer YILMAZ kurum olarak öğrencilerin tüm alanlardaki gelişimlerini önemsediklerini belirtti.

Akademik başarılar olarak bölgede başı çeken okul olmanın sorumluluğu ile hareket ettiklerini ifade eden YILMAZ, zirvedeki yerlerini sağlamlaştırmak için öğrencilerin eğitimine okul öncesinden itibaren büyük özen gösterdiklerini bildirdi.

KOSOVA'DA HEYECAN VAR

Kosova Eğitim Kurumları Yönetim Kurumlu Başkanı Devrim Kosova ise konuşmasında velilerin okula ilk geldikleri gün hissettikleri heyecanı gösteri öncesinde kendisinin de hissettiğini belirtti.

Öğrencilerine duyduğunu bağlılığı konuşmasının satır aralarından net bir şekilde anlaşılan KOSOVA, Kosova Eğitim Kurumları'nda eğitim alan tüm öğrencilerin ana dil ve yabancı diller konusunda standartların çok üzerinde bir eğitim aldıklarının altını çizdi.

MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor

Gerek yapılan akademik sınavlarda gerekse Cambridge sınavlarında öğrencilerin aldıkları olumlu sonuçların bunun en büyük ispatı olduğunu ifade eden KOSOVA, mutlu çocukların okulu olarak zirvede olmanın hazzını yaşadıklarını belirtti.