Daha önce Dünya Kadın Hakları gününde Kosova Eğitim Kurumları'nı ziyaret ederek öğrencilere bir seminer veren Elif Yazıcı bu güzel sürpriz karşısında oldukça mutlu oldu. Öğrenciler tarafından günün önemine binaen Elif Yazıcı'ya çiçek takdim edildi.

25 YILI GERİDE BIRAKTIM

Hukuk, adalet gibi kavramlar konusunda öğrencilere bir bilgilendirme yapan Yazıcı, meslekte 25.yılını geride bıraktığını açıkladı. Avukatlık mesleği ile ilgili bilgiler de aktaran Elif Yazıcı öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı 2024 YDS/1 Sınav Sonuçları ve Soru-Cevap Kitapçıklarının Erişime Açıldı

AVUKATLARIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Gezi sırasında öğrencilere eşlik eden okul Türkçe Öğretmeni Havva Ocaklı şunları aktardı; "Hukuk kavramı toplumların sağlıklı bir biçimde ilerlemesi ve toplumun huzur ortamının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Hukuk denince akla ilk gelen meslek grubu ise avukatlıktır. Tüm avukatların gününü kutlarım" dedi.

ADELET VE HUKUK KAVRAMLARI ÖNEMLİ

Okul Müdür Yardımcısı Sabiha Düzel ise kurum olarak öğrencilere her zaman adalet, hukuk gibi kavramları kazandırmaya çalıştıklarından bahsetti. Okulda düzenledikleri etkinlikler, derslerde öğretmenlerin aktardıkları ya da düzenlenen geziler ile bu kavramların pekişmesine özen gösterdiklerini belirten Düzel, avukatların ülke için öneminden söz etti. Sözlerine kurum olarak öğrenciler için bu tür faaliyetlerin devam edeceğini aktararak son veren Düzel tüm avukatların gününü kutladı.