TÜRKİYE DEĞER ÖDÜLLERİ
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Ensar Vakfı işbirliğinde değerlerimizin yaşatılması, öğrencilerle buluşturulması, okullardan başlamak üzere tüm topluma yayılması amacıyla gerçekleştirilen 'Türkiye Değer Ödülleri' projesi ödülleri sahiplerini buldu. Kosova Eğitim Kurumları öğrencilerinden Mustafa Ulama Türkiye Değer Ödülleri Projesi kapsamında yapılan okullar arası yarışmada ortaokullarda resim dalında ilçe birincisi oldu. Aynı proje kapsamında yapılan yarışmada Kosova Eğitim Kurumları öğrencilerinden Merve Dilara Öztürk de hikaye dalında ilçe birincisi oldu.
HER TÜRLÜ ETKİNLİĞE KATILIYORUZ
Konuya ilişkin açıklama yapan Kosova Eğitim Kurumları Müdürü Erol Baştürk; "Eğitim sistemimiz, bir taraftan öğrencilerimizi çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve tutumlarla donatarak geleceğe hazırlamakta diğer taraftan onlara milli, manevi, ahlaki, kültürel, insani ve evrensel değerleri kazandırarak ülkemiz ve insanlık için faydalı bireyler, iyi insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır. Kosova Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak adına Bakanlığımız tarafından düzenlenen her türlü etkinliğe katılıyoruz. Öğretmenlerimizin olağanüstü çabası sayesinde öğrencilerimizdeki cevheri keşfedip arzuladığımız hedefe ulaşıyoruz. Aldığımız başarılı sonuçlardan dolayı çok mutluyum, öğrenci ve öğretmenlerimizi gönülden kutluyorum" dedi.

MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor MEB'de büyük değişim: Yeni dönemin Milli Eğitim Müdürleri belli oluyor