Hastanede görevli doktorlar, sağlık personeli ve idarecilerin gününü kutlayan öğrenciler, onlardan sağlık sektörüne dair bilgiler aldılar.

Gezi sırasında öğrencilere Ortopedi Uzmanı ve Başhekim Mehmet İrfan Bilgesoy, Çocuk Hastalıkları Doktoru Ramazan Çukan, Göz Doktoru Mutlu Alper bilgiler verdi.

SICAK VE İLGİLİ DAVRANDILAR

Sınıf Öğretmeni Filiz Kayalı geziye dair;

"Sorumluluk ve meslek bilinci altında mesleğini yapan sağlık görevlilerinin gününü kutluyorum. Saygıyı hak edecek bir iş yapıyorlar. Öğrencilerimiz ile bugün hem buradakilerin bu özel gününü kutlamak hem de bilgiler edinmek adına bu geziyi gerçekleştirdik.

Hastane personeli bize oldukça sıcak ve ilgili davrandılar. Öğrencilerimizin bir kısmının bugünden sonra gelecek planı olarak tıp sektörüne yöneleceğini düşünüyorum" dedi.

ZOR BİR İŞ YAPIYORLAR

Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk ise tüm sağlık sektörü çalışanlarının gününü kutladı.

YKS'ye girecekler dikkat: YÖK'ten açıklama geldi YKS'ye girecekler dikkat: YÖK'ten açıklama geldi

Baştürk, sağlık çalışanlarının oldukça zor bir iş yaptıklarının altını çizerken, insanları yaşamda tutmak ve sağlıklı bir ömür sürmelerini sağlamak adına çalışmalar yapan sağlık sektörü çalışanlarına duydukları saygıyı aktardı. Sözlerine Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" sözlerini hatırlatarak son veren Baştürk, Özel Cihangir Hastanesi yönetici ve personeline ilgileri sebebiyle teşekkür etti