MİNİ KONSER VERDİLER
Öğrenci velilerinin hazırladığı yiyecekler ile çay saatinde bir araya gelen öğrenciler Huzurevi sakinleri ile çok keyifli zaman geçirdiler. 5/D sınıfı öğrencisi Berrak Simla Çabuk'un mini konser verdiği gün şiir ve şarkılarla geçti. Günün sonunda öğrenciler, hazırlamış oldukları motivasyon çerçevelerini nine ve dedelerine hediye ettiler.
TECRÜBELERİNDEN YARARLANMALIYIZ
3/A Sınıf Öğretmeni Zeynep Bektürk, yaptığı açıklamada; "Ömrünü, gücünü, yeteneklerini toplumun hizmetine harcamış büyüklerimiz ile her zaman sevgi ve saygı çerçevesinde ilişkiler kurmalı, onların harcadıkları ömür ile edindikleri tecrübelerinden yararlanarak kendilerine karşı görevlerimizi yerine getirmeliyiz. Bugün kıymetli vakitlerini bizlere ayıran tüm Huzurevi sakinlerine yürekten teşekkür ederiz. Kendilerine ziyaretlerimiz devam edecek" dedi.


GÜZEL BİR GÜN GEÇİRDİK
Kosova Eğitim Kurumları Okul Müdürü Erol Baştürk ise şunları söyledi: "Yalnızca belirli gün ve haftalar dahilinde değil her gün hatırladığımız, saygı duyduğumuz büyüklerimizle öğrencilerimizin bugün güzel bir gün geçirmelerini arzuladık. Yüzlerinde yaşamın onlara vermiş olduğu olgunluk, dillerinde ise hayata dair dersler olan büyüklerimizden öğreneceklerimiz çok fazla. Bu ve buna benzer ziyaretlerimiz yıl boyunca yapıldı bundan sonra da devam edecek"

Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu'ndan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Büyük Başarı