Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor?

Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, ihtiyaç sahibi okullar için yardım kampanyası başlattı. Kampanya sonunda toplanılan kitaplar, kırtasiye malzemeleri ve giyecekler Şanlıurfa Haliliye Koç İlkokulu ve Aksaray Eskil Şehit Recep Bozdağ İlkokulu'na gönderildi.
ELLER ÇOK OLUNCA YÜKLER HAFİFLEŞİR
Kampanyayı organize eden Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Hepşen Aydın; "Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri olarak başlattığımız yardım projesini başarı ile tamamlamış bulunmaktayız. Kampanya kapsamında kırtasiye malzemeleri, kitaplar, botlar ve montları topladık. "Eller çok olunca yükler hafifleşir" sloganla başlattığımız sosyal projemizi başarı ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. yardıma ihtiyacı olan Şanlıurfa Haliliye Koç İlkokulu ve Aksaray Eskil Şehit Recep Bozdağ İlkokulları tespit ettik. Bu iki okulda eğitim gören öğrenci kardeşlerimize yardımlarımızı ulaştıracağız. Mustafa Kemal Atatürk; 'En iyi kişi kendinden çok ait olduğu sosyal toplumu düşünen, onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına kendini adayan insandır' demiş. Projeye destek veren herkese teşekkür ederim" dedi.
SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ
Prof. Dr. Halil İnalçık Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Durmuş Karadeniz de şunları söyledi: "Öğrencilerimin sosyal sorumluluk projesine gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sosyal Bilimler Lisesi olarak ilk defa böyle bir proje düzenledik. Projelerimizin devamı gelecektir"
Konuşmaların ardından yardım kolileri öğrenciler tarafından minibüse yüklenerek; iki okula gönderildi.