Ziyarette Başkan Halil Malkaç yaptığı açıklamada;

"MÜSİAD yönetimi olarak yeni yönetime başarılar diliyoruz. Genel Merkezimiz tarafından 'Batı Medyasında 15 Temmuz' ve 'Kudüs' adlı kitaplar bastırıldı. Biliyorsunuz batıda 15 Temmuz farklı anlatılıyor. Bunu anlatabilme adına bu kitabı Avrupa'da şubelerimiz aracılığıyla dağıtıyoruz. Dünyada 65 ülkede şubemiz var. Bu ülkelerin tamamında bu kitapların dağıtımı yapılıyor."

KUDÜS'Ü YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ

"Ayrıca Kudüs adlı kitabımız var. Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Kudüs'ü yalnız bırakmayacağız. Bu anlamda her hafta bir MÜSİAD şubesi Kudüs'e gidiyor. Bizlerde 7-11 Şubat tarihleri arasında yönetim ve üyelerimizden oluşan bir heyetle Kudüs'e gideceğiz. Sizleri de bu heyete davet ediyoruz."

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

DAVAMIZ VATAN

"Bizim davamız bu ülkeyi bir adım daha ileriye götürmektir. Hiçbir zaman kişisel bakmıyoruz. Vatanımız ve milletimiz için elimizden ne gelirse yapmaya gayret gösteriyoruz" dedi.

NİYET ALLAH RIZASI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Mustafa Ersan,

"MÜSİAD, Türkiye'nin önde gelen STK'larından bir tanesi. İnegöl'de ortak aklı kullanarak, hizmet etmeye çalışacağız. Her türlü fikre açığız. Bizde zaten bu işi Allah rızası için yapıyoruz. Rabbimin rızasını kazanabilirsek, ne mutlu bizlere" diye konuştu.

'BATI MEDYASINDA 15 TEMMUZ' KİTABI

Konuşmaların ardından Malkaç, ziyaretin anısına Ersan'a İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanan 'Batı Medyasında 15 Temmuz' ve 'Kudüs' adlı kitapları hediye ederek, çiçek takdim etti.