Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı

Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında İnegölspor ile Evkur Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. İlçe Stadında oynanan mücadeleyi, konuk ekip 2-0 kazandı. Sıcakta oynanan mücadelede rakibin gollerini 45+2 ve 72. dakikalarda Emanuel Dening kaydetti.

YEDEK VE GENÇ AĞIRLIKLI KADRO

Maça istekli ve arzulu bir oyunda başlayan konuk ekip Evkur Yeni Malatyaspor, karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren rakibi İnegölspor'a oranla etkili bir oyun ortaya koydu. Bordo bEyazlı temsilcimiz ise mücadeleye yedek ve genç ağırlıklı kadro ile çıktı.

KUPAYA VEDA

Bu sonuçla Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselirken, İnegölspor kupaya veda etti.

Stat: İnegöl İlçe

Hakemler: Erkan Zengin, Orkun Aktaş, Mehmet Kapluhan

İNEGÖLSPOR: Mustafa Güngör, Gökhan Kurumuş, Uğur Parlak (Dk. 69 Emirhan), Okan Deniz, Ali Sakal, Yasin Yılmaz (Dk. 80 Enes), Ömer Faruk Çalışkan, Enes Bayır, Cihan Yeşilırmak, Murat Şimşek, Ahmet Hakan Şahin (Dk. 61 İsa Akgöl)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Fabien Ceddy Farnolle, Michael Pereira, Murat Yıldırım, Eren Tozlu (Dk. 77 İssiar Dia), Sadık Çiftpınar, Turgut Doğan Şahin (Dk. 85 Mustafa), Issam Chebake (Dk. 53 Muenfuh Seth Sincere), Murat Akçam, Rahman Buğra Çağıran, Fernando Emanuel Dening, Abdoulaye Saido Diallo

Sarı Kartlar: Dk. 45 Okan Deniz, Dk. 73 Yasin Yılmaz (İnegölspor) Dk. 90 Saido Diallo (Yeni Malatyaspor)

Goller: Dk. 45+2- Dk. 72 Emanuel Dening (Evkur Yeni Malatyaspor)