AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında

" Kurban Allah'a yaklaşmaktır, mazlumla paylaşmaktır. Bu senede Allah'a yaklaşma fırsatını inşallah göreceğiz. İslam Coğrafyası'nda pek çok ülkede milyonlarca Müslüman kardeşimiz bu senede Kurban Bayramı'nı gözü yaşlı bir şekilde karşılıyor.

Filistin'de, Suriye'de, Irak'ta ve Doğu Türkistan'da ve dünyanın birçok ülkesinde süren zulme ve haksızlıklara Türkiye olarak tarihimizden, kültürümüzden, vicdanımızdan aldığımız güç ve sorumlulukla insan değerlerini savunma konusunda tutarlı ve kesin bir çizgi izlemekteyiz. Bu bayramda da gözyaşlarının dinmediği, kanın durmadığı, kargaşa ortamının bitmediği ve oyunların artık son bulmadığı bu ülkelerde umuyoruz ki bir daha ki bayramlar neşeli, sevinç dolu ve mutluluklar içinde geçecektir" dedi.

BAYRAM TRAFİĞİNE DİKKAT

Vatandaşları trafik kuralları konusunda uyaran Demirel,

" Bu Kurban Bayramı'nda da hükümetimizin aldığı karar doğrultusunda 10 gün tatil ilan edilmiştir. Vatandaşlarımızdan kimileri 10 günlük tatili sıla-i rahim olarak kullanacak kimileride dinlenmek için şehir dışına çıkarak kullanacak.

CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Bu Kurban Bayramı tatilinde de yollara çıkacak olan vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaları ve yollarda dikkat etmeleri konusunda uyarıyorum. Sevinç içerisinde karşıladığımız bayramımız felakete dönüşmesin, kimsenin ailesi ağlamasın. Geçmiş yıllarda Bayram tatillerinde trafik kazalarında çeşitli sebeplerden dolayı birçok vatandaşımızı kaybettik, bu yıl bu acı görüntüleri ülke olarak yaşamayalım" şeklinde konuştu.

HAYIRLI BAYRAMLAR OLSUN

Demirel sözlerini şöyle sonlandırdı, " Ben bu duygu ve düşüncelerimle tüm İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, ülkemize, milletimize ve tüm İslam Coğrafyasına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tekrar vatandaşlarımızı trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarıyorum"