KÖPRÜLÜ KAVŞAKTA EKSİK KALMADI

Geçtiğimiz yıllarda kesintisiz ulaşımın sağlanması için Kurşunlu ve Oylat kavşakları yapıldı. Hizmete açılan köprülü kavşaklardan olan Kurşunlu köprülü kavşağın tam anlamıyla hizmet vermesi amacıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü kavşakta bir çalışma başlattı. Bitirilen çalışmayla; projede olan yollar ile kavşak çalışması yapıldı.

Tamamlanan kavşak çalışmasını AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alper Taban, Karayolları 14. Bölge Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu ve beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi.

İnceleme sonrası gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Hüseyin Şahin, 2013 yılında Oylat ve Kurşunlu kavşağının bitirildiğini anımsattı.

KAMULAŞTIRMADAN DOLAYI BİR TAKIM SORUNLAR YAŞANDI

Kurşunlu kavşağındaki kamulaştırmadan dolayı bir takım sorunlar yaşandığını belirten Şahin, "Kamulaştırma çok zaman alan bir süreç. Kamu ile gerçek tüzel kişilerin uzlaşmasıyla gerçekleşen bir süreç. Şükür kamulaştırma süreci bitti.

Kurşunlu kavşağındaki aksaklıkları gidermiş olduk. Yol daha kontrollü bir hale getirildi. Yolun hem kotu yükseltildi hem de duble hale getirildi."

İnşaatta ara eleman sıkıntısı derinleşiyor... Kentsel dönüşüm için el ele çalışılmalı İnşaatta ara eleman sıkıntısı derinleşiyor... Kentsel dönüşüm için el ele çalışılmalı

"Aynı zamanda kavşağın yanında kalan Bilal köyüne de güzel bir yol yapılmış oldu. Köyün giriş çıkışları da düzenlenmiş oldu. Buranın temizliği de yapıldıktan sonra zamanı gelince peyzaj çalışması da yapılacak.

YENİ KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR YAPILACAK

Bizde hemen aydınlatmayla ilgili UEDAŞ'la irtibata geçeceğiz. İnşallah Allah nasip ederse bundan sonrada Bursa istikametinde yeni köprülü kavşaklar yapılacak. Onu da yeni arkadaşlarımız takip edecekler. Hemşerilerimizin bize verdikleri desteğe layık olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alper Taban ise "İnegöl'deki ulaşım ağlarının daha güvenli daha konforlu daha estetik hale getirilmesi için yapılan çalışmaların karşısında İnegöl'ümüz meyvelerini topluyor. Ben kıymetli vekilime ve bölge müdürümüze katkılarından ötürü teşekkür ediyorum."

"İnegöl'ümüze hayırlı olsun. İnşallah bu güvenli bölünmüş yollar sayesinde kazalar yaşanmasın, trafik hızlı ve akıcı bir şekilde güvenli gerçekleşsin istiyoruz. Hem bölgemize hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.