Maçla alakalı değerlendirmelerde bulunan, Kurtuluşspor teknik direktörü Özgür Şahin şunları söyledi:

"Bu maç ile alakalı söylenecek bir şey yok aslında. Her iki takımda vasatı aşamadığı bir müsabakada kaybeden biz olduk. Çok çok basit hatalar sonucunda sahadan mağlup ayrıldık. Bu seviyede böyle hatalar yapmamak gerekiyor.

Oyuncularım bu maç da iyi skor almak için çok istekli hazırlandılar, bu maça ama olmadı. Hepimiz çok üzgünüz. Tek tesellimiz Bursa takımlarının da mağlup olması."

HAYATİ ÖNEM TAŞIYAN MAÇLAR

Bundan sonra 2 hafta evimizde üst üste iki müsabaka oynayacağız. Bu maçlar bizim için hayati önem arz ediyor. En iyi şekilde hazırlanıp bu müsabakalardan alnımızın akı ile çıkmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Asla pes etmeyeceğiz ve bu şansızlığı hep beraber kıracağız.

Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde! Uzun yıllar süper ligde mücadele etti, kupalar kazandı: O takım artık amatörde!

Bu maçları almak için her kesin katkısına ihtiyacımız var, gün destek olma günüdür. Kurtuluşspor'u seven herkesi antrenman ve Pazar Erdemli maçında yanımızda olmaya çağırıyorum."