KARİYERİ BAŞARILAR İLE DOLU

Hem profesyonel hem de amatör olarak birçok takımın formasını giyen Birindar Güneş yeni sezonda Kurtuluşspor forması giyecek. Kurtuluşspor Tesislerinden Kulüp başkanı Talha Öziş ve Yönetim kurulu üyesi Olcay İleri ile bir araya gelen Birindar güneş Sarı-Kırmızılı takımla anlaşarak imzayı attı. 1994 doğumlu tecrübeli oyuncu genç yaşına rağmen Kariyeri başarılar ile dolu.

Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı

SAVAŞAN BİR TAKIM

Yeni sezonda savaşan bir takım kurduklarını belirten Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş:

"Genç, savaşan seyir zevki yüksel olan bir takım kurduk. Daha öncede belirttiğimiz gibi hedefimiz Bölgesel amatör ligteki ilk yılımızda başarılı olmak. O nedenle yönetim olarak hiçbir fedakarlıktan kaçmadan, üst liglerde forma giymiş kaliteli sporcuları takıma katmaya devam ediyoruz.

Birindar Güneş'in takıma katkı sunacağına inandığımız sporculardan birisi ve bu yönde yaptığımız çalışmalar neticesinde kulübüyle anlaşarak takıma transferini gerçekleştirdik. Yeni transferlerimiz takıma hayırlı uğurlu olsun, bütün sporcularımıza kazasız, sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum" diye konuştu.

23 YAŞINDA

23 Yaşındaki genç oyuncu futbola 10 yaşında Bursa Yolspor altyapısında başladı. Burada sergilediği başarılı futbol ile dikkatleri çeken oyuncu, 2005 yılında fenerbahçespor altyapısında ve A2 takımında 6 sezon forma giydi. Oradan Utaş Uşakspora transfer oldu.

1 Sezon Uaşakspor formasını başarı ile giydikten sonra Elazığ Belediyespor ile profesyonel sözleşme imzaladı. 2 Sezon Elazığ belediyespor forması giyen genç oyuncu sırasıyla, Kumluca Belediyespor, Foça Belediyespor, Aliğa Futbol A.Ş, Erdekspor, Kestel Belediyespor, Büyükçekmece Belediyespor, Ağrı 1970 spor formalarını giydi.

Geçtiğimiz sezonda Ödemişspor forması giyen genç oyuncu, önümüzdeki sezon Bal Liginde Kurtuluşspor formasını giyecek.