2016-2017 sezonunda Süper Amatör Lig'de şampiyonluğa uzanarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen İnegöl temsilcisi Kurtuluşspor'da, Başkan Talha Öziş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti. Sarı Kırmızılı kulübün yöneticilerini makamında ağırlayan Başkan Aktaş, yeni sezonda başarılar diledi.

BU YIL DA STRATEJİMİZDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Ziyarette konuşan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, 2016-2017 sezonunda tarihi bir başarıya imza atarak şampiyon olup Bölgesel Amatör Lige yükseldiklerini hatırlatarak:

Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında Avrupa'da kaybeden Fenerbahçe, Sivasspor'un karşısında

"Yönetim ve futbolcular olarak bu başarıda bizler de önderlik ettik. Bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere tüm destek verenlere tekrar teşekkür etmek istiyorum. Biz geçen sene yaptığımız çalışmalarla birçok amatör kulübe örnek teşkil ettik. Bütçe oluşturmak, bütçe yönetmek, daha az bütçelerle kulübü yöneterek hiç borçsuz bir şekilde sezonu tamamlamakla alakalı iyi bir örnek verdiğimizi düşünüyoruz.

Diğer kulüplerin de bizim arkamızdan gelerek aynı stratejiyi izlediklerini görüyoruz. Bu yıl da stratejimizden ödün vermeyerek bütçemizi yönetilebilir halde sürdürüp BAL liginde başarılı olmak, İnegöl'ün tanıtımını yapmak ve İnegöl'e bir başarı daha getirmek istiyoruz. Ben Başkanımıza da bizleri kabul ettiği ve destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

İNEGÖL SPOR KONUSUNDA DA ZENGİN BİR ŞEHİR

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek sarı kırmızılı kulübe başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise:

"Kurtuluşspor'un çok değerli Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum. İnegöl'ümüz bütün değerleriyle hızla yoluna devam ederken, muhakkak spor, kültür ve sanat bu işin en iyi sürükleyicilerinden bir tanesi. Spor iyi bir tanıtım ve reklam aracı. İnegöl'de de her konuda olduğu gibi bu konuda da bir zenginlik söz konusu.

Kurtuşspor'da yıllardır amatör kümelerde önemli başarılara imza atmış güzel bir camia. Ben tekrar kendilerini bu vesileyle kutluyorum. Bu işlerde iyi yönetimler, ekipler kurulursa ve az önce ifade ettikleri gibi özellikle para iyi yönetilirse hem keyiflidir hem de başarı kaçınılmazdır. Bir ilki de yaşattılar ve şuanda İnegöl'ün Bölgesel Amatör Lig'deki tek temsilcisi olma unvanını elde ettiler.

İnşallah aynı stratejiyle aynı doğrultuda başarılarının üzerine başarı katarak devam ederler. Zaten bulundukları tesisle alakalı İnegöl Belediyesi'nin ciddi katkı ve destekleri oldu dönemimiz içerisinde geçmişte. Bundan sonraki süreçte de onların bu şehrin menfaatine ve tanıtımına yönelik yaptıkları çalışmalara biz de muhakkak destek ve katkı vereceğiz.

Ben bu vesileyle bu güzel çalışmalarda emeği ve katkısı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Kendilerine 2017-2018 sezonunda da başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum" diye konuştu.