Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”
Süper Amatör Ligde artık sona gelinirken; temsilcilerimizden Kurtuluşspor, Play-Off'a kalma adına birbirinden zorlu müsabakalara çıkacak. Yarın 15.00'de Milletspor ile karşı karşıya gelecek olan Sarı Kırmızılılarda Genel Kaptan Alparslan İlhan maçın önemine vurgu yaparak İnegöllü sporseverlerden destek istedi.
TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ
Play-Off'a kalma adına önlerindeki 4 maçın çok önemli olduğunu aktaran İlhan: "Milletspor'u iç sahada ağırladıktan sonra deplasmanda Demirtaş ile karşılaşacağız. İç sahadaki Zafer maçı sonrasında da Bağlarbaşı'nın konuğu olacağız. Bu 4 maçtan da seri galibiyetler almak istiyoruz. 4 maçtan alacağımız 10-12 puan bizi Play-Off oynama noktasında önemli bir yere getirir. Takımımıza güveniyoruz" dedi.
Teknik heyet ve futbolcuların bu zorlu haftalardan başarıyla çıkacağını aktaran İlhan, taraftarın da kendilerini yalnız bırakmamasını ve Kurtuluşspor'a destek olması istedi.
.