İYİ OYNUYORUZ

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Murat Endes, yaptığı açıklamada;

"Bu sezon başında yapılan genç oyuncu transferleri ile birlikte geçen seneden iskeleti oluşturan oyuncu grubumuzu bir araya getirerek sezona aslında iyi oyun oynadığımız bir müsabakadan mağlubiyetle ayrıldık.

Mimar Sinan maçıyla yakaladığımız çıkış son haftaya kadar devam etti ve şuan itibariyle aynı puanda olduğumuz Burgaz'la yukarıyı paylaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta zor bir müsabaka olan Emek deplasmanında çok iyi ve karakterli oynayan oyuncularımız maçı çevirip galip gelmeyi başardılar. Ben kendimi bu anlamda çok şanslı hissediyorum. Çünkü çok sağlam karaktere sahip oyuncu grubu var.

TEMPOMUZ SÜRECEK

Çalışma temposu ve iştahı, antrenman devamlılığı çok iyi. Bunun yanında tüm takımın uyumundan da çok memnunuz. Biz sezon başından beri öncelikle iyi futbol oynamayı, kolektif bir yapı içinde hareket etmeyi ve hedefsiz olmayacağımızı söyledik.

Şuana kadar düşündüklerimizi uyguladığımızı söyleyebilirim. Fakat önemli olan tüm bunların sezon sonunda gerçekleşmiş olması" dedi.

19 MAYIS'I YENMEK İSTİYORUZ

"Hedeflerimiz gerçekçi olup önce iyi futbol, karakterli bir takım duruşu, centilmen bir ekip ve camiaya yakışır hareket eden dinamik bir takım olabilmektir" diyen Endes, şöyle devam etti:

"Bu hafta da son 3 haftadır mağlup olmayan grubun iyi takımlarından 19 Mayıs Gençlik ile Cumartesi günü saat 15.00'te evimizde oynuyoruz. Umarım iyi bir oyunla bu müsabakadan galip ayrılarak çıkışımızı devam ettiririz.

Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı Avrupa 2.’si boksör memleketi Niğde’de coşkuyla karşılandı

Ben sezon başından beri bizlere destek olan Başkanımız Talha Öziş'e, Futbol Şube Sorumlumuz Olcay İleri ve yönetim kurulu üyelerine, çalışmalarımda emeği geçen teknik ekibime çok teşekkür ederim.

Aynı zamanda tüm maçlarımıza gelen Süleymaniye grubu ve Kurtuluşspor taraftarına çok teşekkür ederim. Umudumuz ve hedefimiz olan ligi istediğimiz yerde bitirmeyi Rabbim nasip eder inşallah"