AMAÇ KURUMLAR ARASI BERABERLİK

Turnuvanın açılış programında konuşan İnegöl Olimpik Spor Tesisleri Genel Müdürü Ufuk Serkan Yavuz,

"Amacımız kurumlar arası beraberliği artırmak, sporun kaynaştırma özelliğini tüm camiaya yaşatmaktır. Bu proje bizden çıktı.

Bu yıl 11'incisini düzenliyoruz. Projemize destek veren herkese teşekkür ediyor, kazasız, belasız, sakatlıksız bir turnuva diliyoruz" dedi.

BI 11.Sİ DÜZENLENİYOR

Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise;

"Bu yıl 11'incisi düzenlenen turnuvanın başarılı geçmesini diliyorum. Geride kalan 10 tanesi başarılı bir şekilde gerçekleştirilmişti.

Organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlarımıza bu zamana kadar koydukları katkıdan dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah kaza, bela olmadan turnuvamız sonuçlanır. 20 takımımız katılıyor.

İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti İnegölspor Kayserispor İle Eşleşti

11'incisi olması ve 20 takımın katılması bu turnuvanın ne kadar güzel olduğunun bir göstergesidir. İnşallah bu seneki turnuva da güzel anlara sahne olur. Tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından başlama vuruşu yapılarak turnuvaya start verildi. İlk gün müsabakalarında Cihangir, Müftülük ile 4-4 berabere kalırken Adliye, Acil 112'yi 3-2 yendi. Milli Eğitim Müdürlüğü Lise takımı ise BUSKİ'yi 5-3'le geçmeyi başardı.

20 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

İnegöl Olimpik 11. Kurumlar Arası futbol turnuvasında 4 grupta 20 takım yer alıyor. A Grubu'nda; Adliye, İNGAZ, Jandarma, Acil 112 ve TEİAŞ,

B Grubu'nda; Cihangir Hastanesi, Özel Eğitim, Harita Müh., Müftülük ve Gümrük,

C Grubu'nda; Milli Eğitim Müdürlüğü Lise, Yenice Milli Eğitim Müdürlüğü, BUSKİ ve İnşaat Müh.,

D Grubu'nda ise; Milli Eğitim Müdürlüğü İlköğretim, Rehabilitasyon, UEDAŞ, Hükümet Konağı ve PTT takımları yer aldı.