ADEM EMRE ADAY OLMADI

58 üyesi bulunan derneğin 11. Olağan Genel Kurulu önceki gün gerçekleştirildi. Mevcut başkan Adem Emre'nin yeniden aday olmadığı tek listeli kongrede, dernek başkanlığına Kani Kont getirildi.

KANİ KONT BAŞKAN OLDU

Kani Kont başkanlığındaki yönetim kurulu ise; Emre Yolaçan, Vedat Kuyumcu, Reşat Uzgel, Serkan Bak, Serdar Alıç ve Gökhan Emre'den oluştu.

BİRLİK VE BERABERLİK SÜRECEK

Dernek Başkanı Kani Kont yaptığı açıklamada;

Türkiye, Euro Bazında Asgari Ücret Artışına Rağmen Avrupa'da Düşük Sıralarda Türkiye, Euro Bazında Asgari Ücret Artışına Rağmen Avrupa'da Düşük Sıralarda

"Adem Emre başkanımızdan genç jenerasyon olarak yönetimi devraldık. İnegöl'e en iyi hizmeti ve başarılı çalışma yapacağımıza inanıyoruz. Bununla birlikte sosyal etkinliklerimiz olacak. Adem başkanımızın getirmiş olduğu birlik ve beraberliği hiçbir zaman bozmayacağız."

BÜTÜN ÇARŞI DESTEK OLDU

"Daha iyisini yapmaya çalışacağız. yönetim kurulu arkadaşlarıma güveniyorum. Bütün çarşının desteğini aldık. Birlik ve beraberliğimiz sonuna kadar devam edecek.

Çarşı esnafımıza teşekkür ediyorum. Çarşımızda 36 kuyumcu esnafımız var. Derneğimizin de 58 üyesi bulunmakta." diye konuştu.