Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını kaldırdı

BAŞARI ÇITASI YÜKSELİYOR
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından 25-26 Şubat tarihleri arasında Nevşehir'de gerçekleştirilen Masa Tenisi Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonasına, daha önce Bolu'da yapılan eleme maçlarını geçerek finale kalan İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Sporcusu Yaren Kurt katıldı.
Elemelerde 350 sporcu arasından son 32 sporcu arasına kalan Yaren kurt, Nevşehir'de yapılan final maçlarında Türkiye 10.su oldu. Bu dereceyle Masa Tenisi Federasyonu en iyi 12'ler ligine katılmayı hak kazandı.
En iyi 12'ler liginde Bursa ilini temsil edecek Yaren Kurt'u başarısından dolayı kutlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş,
"Her geçen gün başarı çıtasını yükselten Masa Tenisi branşındaki sporcularımızın katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda hem İnegöl'ü hem de Bursa'yı en iyi şekilde temsil ederek önemli başarılara imza attıklarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor" şeklinde konuştu.


SPORU HER YAŞ GRUBUNA YAYMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapılacak en iyi 12'ler liginde Bursa ilini temsil edecek İnegöl Belediyespor Masa Tenisi Sporcusu Yaren Kurt'un göstermiş olduğu başarı hakkında açıklama yapan Başkan Aktaş;
"İnegöl olarak ticarette, sanayide önemli başarılara imza atarken, bir taraftan da sosyal, kültürel ve sportif alanlarda önemli başarılar elde ediyoruz.
Bu manada Belediyespor projesinin ne kadar doğru bir uygulama olduğunu zaman geçtikçe daha iyi görüyoruz. Sporu bir yaşam biçimi yapmak ve sporu her yaş gurubuna yaymak adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.
Ayrıca sporcularımızın hem iyi birer birey olmaları ve derslerinde başarılı olmaları hem de sportif açıdan gelişimlerine katkıda bulunmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
MASA TENİSİNDE ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATIYORUZ
2009 yılında kurulup bugüne kadar faaliyetlerini devam ettiren İnegöl Belediyespor 10 farklı branşta İnegöllü gençlere hizmet etmektedir diyen Aktaş;
"Bu branşları tanımalarına ve ilerleyen dönemlerde bu branşları profesyonel düzeyde yapmaları için aralıksız çalışmalara devam etmekteyiz. Bu kapsamda önem verdiğimiz branşlardan olan Masa Tenisi branşında da 50 lisanslı sporcumuz mevcut.
Masa tenisine olan ilgi ve alakadan dolayı bu sayı her yıl artıyor. Bu anlayışla her geçen gün başarı çıtasını yükselten Masa Tenisi branşındaki sporcularımız katıldıkları şampiyona ve turnuvalardan önemli başarılar elde ederek ve madalyalar kazanarak dönüyorlar" dedi.
KUZEY KIBRIS'TA BURSA'YI TEMSİL EDECEK
Masa Tenisi Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonasında elde edilen başarı hakkında da konuşan Aktaş;
"Öncelikle birçok sporcu arasından sıyrılarak dereceye giren Yaren Kurt'u kutlamak isterim. Nevşehir'de düzenlenen Masa Tenisi Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonasında Yaren Kurt Türkiye 10. oldu.
Bu dereceyle Masa Tenisi Federasyonu en iyi 12'ler ligine katılmayı hak kazandı. Finallerde Bursa ilini tek başına temsil eden Belediyespor Masa Tenisi sporcusu Yaren Kurt en iyi 12'ler liginde Bursa'yı temsil edecek. En iyi 12'ler ligi 1.etap maçları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde yapılacak" şeklinde konuştu.
Aktaş son olarak;
"Masa Tenisi Minikler Ferdi Türkiye Şampiyonasında elde edilen bu başarıdan dolayı sporcumuz Yaren Kurt'u ve antrenörümüz İsmail Gümüş'ü tebrik eder, kendisinin İnegöl Belediyespor formasıyla Kuzey Kıbrıs da yapılacak müsabakalarda Bursa'yı en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.