Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden İnegölspor, hafta sonu kritik maça çıkıyor. Bordo Beyazlı temsilcimiz, lig lideri Menemen Belediye Spor ile İnegöl'de karşılaşacak.

MAÇ CUMARTESİ GÜNÜ

İlçe Stadı'nda Cumartesi günü oynanacak olan maçın hazırlıklarını İnegölspor, kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

RAKİBE SAYGI ÖNLEMİ

Teknik Direktör Murat Yoldaş yaptığı açıklamada;

"Ligin zor maçlarından bir tanesi. Her maça aynı şekilde hazırlanıyoruz. Liderle karşılaşacağız. İyi bir takım. Tecrübeli oyuncuları olan bir takım.

Rakibe saygıdan dolayı önlemlerimiz olacaktır ama esas olarak bizim sahada oynayacağımız oyun bana göre çok daha önemli. Hafta boyunca çalışmalarımız gayet güzel geçti. İstek, arzu, motivasyon üst düzeyde."

Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü Beşiktaş'ta Oxlade-Chamberlain çalışmalara döndü

TARAFTARA ÇAĞRI

"Hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyoruz. Kazanmak için mücadele ederek, iyi oynayarak 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz.

Emirhan ve Raif sarı kart cezalısı olduğu için aramızda olmayacak. Bilal zaten kampta sakatlanmıştı. Onların haricinde bir eksiğimiz bulunmuyor. Taraftarımızın her zaman desteğini arkamızda hissediyoruz. Her zamanki gibi desteklerini bizden esirgemesinler" diye konuştu.