KANSERE KARŞI KENDİMİZİ KORUMALIYIZ

Türkiye'nin Şifalı Bitkisi Melocan: Kanı Temizleyip, Organları Yeniliyor Türkiye'nin Şifalı Bitkisi Melocan: Kanı Temizleyip, Organları Yeniliyor

Okulda LÖSEV Bursa Şubesi görevlisi Aslı Sakarya tarafından, çocukların kendilerini kansere karşı korumaları için önemli bilgiler aktarıldı.

Sunumlarda öğrencilerin mevcut yaşlarında kazanacakları beslenme alışkanlıklarını düzenlemeleri için önemli bilgi ve ipuçları verildi.

Bu arada oluşturulan gönüllü öğretmen grubu ile ders saatleri dışında okul içerisinde iki hafta süresince açık kalacak olan stantta LÖSEV gönüllülerinin yaptıkları ürünler satışa sunuldu.

Standın açılışının ikinci gününde mevcut ürünlerin tükenmesi ve yoğun talep üzerine LÖSEV Bursa Şubesi'nden yeni ürünler sipariş edildi.

LÖSEMİ DEĞİL İYİLİK BULAŞIR

Kosova Eğitim Kurumları Müdürü Erol Baştürk; öğretmen, öğrenci ve velilerin alışveriş yaparak destek olmaya çalıştıklarını, bu duyarlı davranışın toplumun tüm kesimine yayılmasını dilediklerini, LÖSEV'in kampanyayı her yıl bir slogan eşliğinde yürüttüğünü ve bu yılki sloganın ise 'Lösemi değil iyilik bulaşır.' olduğunu söyledi. Lösemi hastası olan çocuklarımızın bir an önce sağlığına kavuşması için desteklerini esirgemeyen duyarlı Kosova Eğitim Kurumları ailesine, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz dedi.