Alınan bilgiye göre; Dömez Mahallesinde gerçekleşen düğünde, eğlence sırasında bazı kişiler, yanında bulunan silahlarla havaya ateş açtı. Bu sırada ateşlenen silahların birisinden çıkan kurşunlar düğünde bulunan Necmi Çelik'e isabet etti.

Hastaneye kaldırılan Çelik yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ölümüyle yasa boğan Çelik için yaşadığı Dömez Mahallesi'nde cenaze töreni düzenlendi. Evinde helallik alınmasının ardından 57 yaşındaki Necmi Çelik, öğle namazı sonrası İlçe Müftüsü Kazım Güzel'in kıldırdığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında mahalle mezarlığına defnedildi.

DÜĞÜNLERDE SİLAH ATILMASIN

Mahallede olayın üzüntüsü yaşanırken; hayatını kaybeden Necmi Çelik'in kardeşi Hüseyin Çelik gazetecilere yaptığı açıklamada;"Takdiri ilahi. Böyle bir şey yaşanmasını istemezdik ama oldu. Allah rahmet eylesin. Bundan sonra düğünlerde silah atılmasın, silah tamamen kalksın... O akşam 10 yaşındaki çocuğun elinde silah vardı. Bizler gururlanıyoruz ama böyle canlar yanıyor. Kimse silah atmasın" dedi.

Cenaze törenine katılan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise "Bu memlekette olmaması gereken şeyler... Keşke yaşanmasaydı. Rabbim ağabeyimize rahmet eylesin, yerinde dinlendirsin" dedi.