Modern ahşap mobilya alanında, akla gelen ilk marka olma yolunda hızla ilerleyen Nill's, bu yıl gerçekleştirdiği mağaza atağıyla hızla büyümeye devam ediyor.

YURTİÇİNDE 16. MAĞAZA

2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? 2024 Seçim sandık görevlisi ücretleri ne zaman hesaplara yatacak?

Yurtiçinde 16. Mağazasının açılışı ile ilgili konuşan Yönetim kurulu üyesi Fatih Ortakcı, "Erzincan Ergan AVM içerisinde 1000 metrekarelik alan üzerine kurulu mağazamız ile bölgedeki varlığımızı yeni yatırım ve yatırımcılarla hızla genişletmeye ve geliştirmeye devam ediyoruz.

Bölgenin önde gelen eşrafından olan Kalbur ailesi ile yapmış olduğumuz bu işbirliği ile daha yakın olmayı hedeflediğimiz saygıdeğer Erzincanlılar, mobilya alanında kaliteyi ve farklılığı bizimle yaşayacaklardır."

EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

"Kurulduğumuz günden bu yana emin adımlarla Türk mobilyasını ülkemizde ve dünyada başarılı bir şekilde temsil etmeye gayret gösteriyoruz.

Bu yolda bizlere inanarak bizlere güvenerek yanımızda yer alan iş ortaklarımız ile başarıların haklı gururunu yaşamaktayız. 2017 yılı içerisinde yapmış olduğumuz mağazalaşma atağı ülkemizde var olan potansiyeli de göz önünde bulundurduğumuzda; 2018 yılı içerisinde de tüm hızıyladevam edecek." dedi.

MODERN AHŞAP MOBİLYANIN ADRESİ

Müşterilerine modern ahşap mobilya alanında hizmet veren Nill's Mobilya'da, modern tarzda yemek odası, yatak odası, TV üniteleri, Oturma grupları, köşe takımları ve tamamlayıcı ürünlerden oluşan zengin bir çeşitlilik sunuluyor.