ÇOK İYİ ADAY ÇIKARACAĞIZ

Başkan Müfit Besler yaptığı açıklamada;

"1 aydır İnegöl'de yerel yönetimlerden kaynaklanan zorlukları göze aldığımızda çok iyi bir aday çıkarmamız gerektiği konusunda hemfikiriz. Yağmur yağdı, Cenab-ı Allah'ın rahmetidir ama Avrupa'ya da yağmur yağıyor, onlarda hiç böyle bir şey olmuyor.

Altyapılarını düzgün yaptıkları için aynı yağmur onlara da yağsa altyapıları bunu kaldırıyor. Bizde maalesef altyapı yok."

ALTYAPIMIZ KÖTÜ

"Evsel atıklarla yağmur suları aynı kanalizasyondan gittiği için kanalizasyonlar çekmiyor, sistem eskidi, uzun yıllardır yatırım yapılmıyor. Bitiş rakamı 70-80 milyonu bulacağı hesaplanan Belediye Sarayı yapıyoruz ama altyapıya bu kaynağı aktaramadık.

SU SORUNU VAR

Akhisar'da ciddi bir su sorunu var. Sular habersizce kesiliyor 2-3 gün gelmiyor. Akhisar, TOKİ ve Huzur Mahallelerinde yaşayan insanlarda ciddi bir su sorunu var. Bunlar altyapı yatırımlarının yeterli yapılmamasından kaynaklanıyor."

İYİ PARTİ GEREKENİ YAPACAK

Makyaj belediyeciliklerle bu iş olmuyor. Önce altyapıyı yapacaksınız, sonra kazanırsınız, kaybedersiniz fark etmez. Sonrasında yaptıklarınızın doğru olduğu konuşulur.

Yerelde tüm seçimlerde aday çıkaracağız, iddialı olmak zorundayız. Siyasette her türlü engellemelere rağmen İYİ Parti Türk siyasetinde yerini almıştır, TBMM'de grup kurmuştur. Bundan sonraki süreçte daha güzel işler yapacağız" dedi.

Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi Erdoğan İstanbul Mitinginde İstanbul'u geri istedi