KAN VE GÖZYAŞI SONA ERSİN

Olimpik Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftarın ardından konuşan İnegöl Manav, Yörük, Muhacir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz,

"Bizler İnegöl manavları olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızı da bu sene gerçekleştiriyoruz. Allah'a şükürler olsun Ramazan ayına erdik. Şükrediyoruz. Dünyanın dört bir tarafında özellikle de İslam coğrafyasında kan ve gözyaşı hiç sona ermiyor.

Oralardaki Müslümanlar oruçlarını açacak su ve ekmek bulmakta zorluk çekiyorlar. Ama bizler buralarda tüm imkanların en güzeline sahip olarak yaşıyoruz. Bizler Osmanlının torunları olarak her zaman dünyaya medeniyeti, kardeşliği, huzuru sunuyoruz.

Elbirliği ile Türkiye'de yaşayan herkes, dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan Türk kardeşlerimizle güçlü Türkiye'nin sigortası olacağız inşallah. Türkiye güçlü olursa dünyadaki mazlum ve mağdurlar da kendilerine güçlü hissedeceklerdir. İftarımıza katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

HUZUR İÇERİSİNDE YAŞIYORUZ

Osmangazi Manav, Türkmen Derneği Başkanı Dinçer Akyel ise,

"Osmanlı devletini kuran Türk milleti yüzyıllardır bayrağını her yerde dalgalandırmaktadır. Bizlerde STK'lar olarak birliğimize destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Gelecek bayramınızı kutluyorum" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban'da:

"Bu sofralarda bereket var, sevgi, hoşgörü, birlik-beraberlik var. Ramazanı en güzel şekilde yaşadık. Ülkemizde huzur içerisinde yaşıyoruz. Huzuru bozmak isteyenleri Allah bildiği gibi yapsın inşallah. Bu gün burada İnegöl'ün mozaiği de var" ifadelerini kullandı.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Kaymakam Ali Akça ise şunları söyledi:

"İnegöl Manav, Yörük, Muhacir dayanışmaları bizleri mutlu ediyor. Ramazanın son günlerini idrak ediyoruz. Bayramlar Allah'ın bize bahşettiği güzel değerlerdir. Şimdiden Ramazan bayramınızı en içten dileklerle kutluyorum"

İftar programına Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş, Yörük Türkmen Federasyonu Genel Başkanı Dinçer Akyel, İnegöl Manav, Yörük, Muhacir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdoğan Kızmaz ile davetliler katıldı.

‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı ‘Ben Vladimir Putin’ kitabının tanıtımı yapıldı