Firma Genel Müdürü Ömer Erol, yaptığı açıklamada; "Daha önce 7-10 Aralık 2017 tarihleri arasında, Mısır/ Kahire' de Türkel Fuarcılık A.Ş. ile Vision Fairs tarafından ortak düzenleneceği açıklanan Egywoodex Uluslararası Mobilya Yan Sanayi ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı, Dubaili "Strategic" organizatör firması ile birleşerek 8-11 Aralık 2017 tarihleri arasında Cairo International Exhibiton Center' da (CICC) Egywoodex - Caıro Wood Show olarak düzenlenecektir. Türkiye'den yaklaşık 50 firmanın katılımı ile gerçekleşecek fuarda; Starwood, Işık Ahşap, Cappor, Vermak, Mayled, Asilaks Plastik firmaları, fuarın önemli iştirakçilerinden bazılarıdır"

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

120 FİRMA KATILIYOR

"Türk firmalarının yanı sıra fuara Homag, Hanımex, Kesseböhmer gibi sektörün önde gelen firmaları ve American Hardwood Export Council-AHEC, ABFA dernekleri de uluslararası katılımcı olarak fuarda yerlerini almaktadır. Yaklaşık 10 bin m² alanda, 120 firmanın katılımıyla gerçekleşecek olan fuarı, 15 binden fazla profesyonel ziyaretçinin ziyaret etmesi bekleniyor. Mayled olarak bu fuarda 2.Hol B1 standında katılımcı olarak ürünlerimizi sergileyeceğiz" dedi.