Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında yapılan toplantıda, 7'si İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, 6'sı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, 5'i takrir olmak üzere toplam 18 madde görüşülerek arara bağlandı.

AKHİSAR'A MAHALLE KONAĞI

Gösterdikleri performansla ayın personeli seçilen 3 çalışanın ödüllendirilmesiyle başlayan meclis toplantısında, Akhisar Mahallesi'nde bulunan Göçmenler Camii yanındaki İnegöl Belediyesi'ne ait atıl durumda olan eski bir yapının yıkılarak yerine mahalle konağı yapılmasına karar verildi.

Ayrıca Dipsizgöl Mahallesi'nde İnegöl Belediyesi'ne ait 5 bin metrekarelik alan, sulama göleti yapılmak üzere BUSKİ'ye devredildi. Karar oy birliğiyle alındı.

5 BİN DOLAR ÖDÜL DAĞITILACAK

İnegöl Belediyesinin bu ay içerisinde düzenleyeceği Kültür ve Sanat Festivalinde dağıtılacak para ödülleri meclis toplantısında belirlendi.

Buna göre; farklı ülkelerden İnegöl'e gelecek olan 12 halk dansları topluluğunda sergilenecek gösterilerde dereceye girecek olanlardan birinciye 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye bin, mansiyon olarak 500 dolar olmak üzere toplam 5 bin dolar ödül dağıtılacak. Çadır standını en etkin ve hareketli kullanan 7 derneğe de bin TL ödül verilecek.

CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı CHP İnegöl'de Seçim Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

1 AY TATİL

Belediye Meclisi, Ağustos ayında tatil yapacak. 1 aylık tatilin ardından gelecek toplantı, Eylül ayında yapılacak.