Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor Bozbey, artan yaşam kalitesi ile daha mutlu bir Bursa vadediyor
Kesin seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından toplanan TBMM'de 27. dönem, Deniz Baykal'ın sağlığının elvermemesi nedeniyle ikinci en yaşlı üye İYİ Partili Durmuş Yılmaz'ın geçici başkanlığında açıldı. Milletvekilleri Meclis'in ilk gününde yemini etti. Yemin törenini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da izledi.

Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl siyaset tarihinde milletvekili Şekibe Akkavuk İnsel'in ardından meclise giden ikinci kadın milletvekili oldu. 

27. Dönem'de Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte mecliste 78 kadın vekil görev alıyor. Bu arada 8 Şubat 1935'te yapılan seçimlerden önce İnegöl'de çiftçilikle uğraşan İnsel, kadınların ilk defa oy kullandıkları TBMM 5. dönem seçimlerinde Bursa milletvekili olarak meclise girmişti.

Vildan Yılmaz Gürel yaptığı açıklamada "Gazi meclisimizde yeminimizi ederek göreve başladık. Rabbim hayırlı hizmetler etmeyi nasip eder inşallah." İfadelerini kullandı